03.04.2009

Påskeferie sei æ!

Ska lov dæ det kjennes godt! Satt i hele dag å gjor ferdig et prosjekt i media, og det va så fantastisk å bli ferdig. Livet e hærlig for øyeblikket. Hadd downcount, som vår kjære Sanna kalle det, te påska og vi va så glad når vi fekk gå! Det her ska bli finfint. Æ stekk te storlia på mandan, der ska æ og Hallgeir kjør skuter og kos oss. Har savna påska æ, syns det e for lite med bare ei påske i året. Men den ska utnyttes godt, for når vi bynnje på skola igjen kan æ tenk mæ det bli stress... glede mæ.

Også ska vi feir at jesus hengt sæ sekkert, eller sto opp fra de døde eller nå. Bryr mæ egentlig ikke, så leng vi får fri te å kjør brett og kjør skuter. Og spis my påskeegg. Og sjå påskekrim. Og tøm påskeegget.

I kveld ska æ og Ninus te Hallgeir og kos oss, det har æ værtfall gleda mæ te! Ska bættere feir at ferien e her og æ e ferdig med alt som hete prosjekt, leksa og sti opp tidlig. Eller, har vel itj stidd opp tidlig nånn daga i uka her, trur nesten æ har forsove mæ kvar dag. Men hei, kæm bryr sæ når det e PÅSKE.

Æ har på mæ gule sokka for anledningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar