11.04.2009

Tid for oppdatering

Ei uke uten nett e slitsomt. Værtfall når man kjem tebake, og må prøv å oppdater sæ på alt som har skjedd. Men ja, har vært på hytta på Storlia uka her og kosa mæ i solveggen. Æ og Hallgeir klart å kjør fast skutern hele tre gang, syns vi e flink æ. Ikke like flink som forrige påske vel og merke, da vi kjørt synd skutern. Dreamteam. Det e synd snøen hell på å smelte oppå der, æ savne storlia om sommern.

Lell om æ like mæ oppå der, må æ innrøm at æ får litt hjemlengsel i blant. Spesiellt etter ulykka på torsdagskvelden. Så det va veldig godt å kom heim igjen i går! Vi hadd familynight med kortspilling, æ tapt selvfølgelig... Trur det vart ny kretsrekord i høy poengsum i Romi. Men koslig va det, ska itj stå på det.

No skin sola som bare det, så æ ska vær snill pike å gå ut å vask bil. Da bli min kjære mor fornøyd ska du sjå. Trur æ skylde a såpass, så my som hu har latt mæ øvelseskjør med derre skrapet av en Mazda.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Det e så ufattelig at nå sånt kan skje. Hvil i fred, Mia. Vi glemme aldri minnan du har gitt oss! Æ huske så godt når vi va minnjer. Vi fant fram stygge, fargerike klær og sminka oss som klovna. Også gikk vi ut på trappa å vist oss fram. Og den gangen vi bada i haglregnet. Og da vi overnatta ut på trampolina heim te mæ. Minnan leve evig <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar